dinsdag 28 april 2009

Jan van Overdam samen aan kop met 3,5 uit 4 bij C jeugd

Het was alweer een paar dagen geleden, maar er is nu weer voldoende nieuws om even 'de pen' op te pakken.

In de A categorie jeugd heeft Reint v.d. Knijff inmiddels een punt uit 4 partijen behaald in de tweede ronde eb staat hier mee op de 21e plaats

Bij de A meisjes doet Talitha Munnik het een stuk beter en heeft met 3 remises en 1 overwinning een gedeelde 2e plaats in handen, de A meisjes spelen een tienkamp.

Bij de B jeugd moet Henk Jan Evengroen ook genoegen nemen met 1 punt uit 4 partijen, na de partij in de 4e ronde gewonnen te hebben. goed voor een 25e plaats op dit moment

In de tienkamp van de B meisjes zijn we met 3 goed vertegenwoordigd, en van deze 3 staat Liesbeth Hondelink het hoogst met 2 uit 4 op een gedeelde 6 plaats. Naomi Snikkers staat met 1,5 punt 8e. Voor Diana Gairabekova (Papendrecht) is het haar eerste toernooi op dit niveau en is bezig ervaring op te doen, helaas heeft ze nog geen punten kunnen scoren.

Nu de categorie waar we als R.S.B. met de meeste spelers vertegenwoordigd zijn, en waar eigenlijk ook een kans moet zijn dat daar een hoge klassering uitkomt.

Jan van Overdam staat samen met Marco Kirana (HSB) op een gedeelde 1e plaats met 3,5 uit 4 terwijl broer Julian wat dichterbij gekomen is en na een overwinning in de 4e ronde op 3 uit 4 is gekomen. Bernard Evengroen kon het in de 4e ronde niet bolwerken tegen Lars Vereggen, waardoord Bernard nog op 1 punt uit 4 wedstrijden staat. Bernhard van der Knijff won in de 4e ronde wel en staat nu op 2 uit 4.

Ook bij de meisjes in de C is de strijd nog volledig open mede doordat er nog wel eens verrassende uitslagen vallen. Op dit moment staan er 4 meiden gelijk met 3 uit 4 aan kop, Sophia Thoma staat daar een half puntje achter en staat gedeelt 5e. Terwijl Angelique Osinga met 2 uit 4 op een gedeelde 8e plaats staat. Tabitha Snikkers is tot nu toe nog niet verder gekomen dan 1 uit 4 en een gedeelde 16 plaats.

Dat het langzaam aan spannend gaat wordenvoor de R.S.B. ers met name in de C categorie is heel duidelijk, het enige wat we daar kunnen doen is duimen en dat de beste maar bovenaan moge komen.

Geen opmerkingen: