donderdag 30 april 2009

Jan en Julian beiden 4,5 punt uit 6

Inmiddels zijn rondes 5 en 6 gespeeld en wordt het in elke categorie spannender, ervan uitgaande dat Bernhard en Reint weer zelf een stukje zullen schrijven, zal ik die hier niet in vermelden om doublures te voorkomen.

Bij de A meisjes heeft Talitha Munnik inmiddels 3.5 uit zes en staat op een gedeelde 2e t/m 6 plaats. Het zal in de 3 laatste ronden in deze groep wel spannend worden, daar iedereen van iedereen punten kan afsnoepen.

Bij de B jeugd staat Henk Jan Evengroen na 6 ronden op 50%, wat in deze hele sterke groep een goed prestatie is.

Bij de B meisjes doet Naomi Snikkers met 2,5 uit 6 het beste met een 7e plek, terwijl Liesbeth Hondelink met 2 uit 6 en een 8 plek een redelijk toernooi speelt. Jammer dat Diana Gairabekova nog geen puntje heeft kunnen sprokkelen, maar ervaring opdoen is zeker ook niet verkeerd.

Bij de C jeugd staan Jan en Julian samen met 4,5 uit 6 op een gedeelde 2e tm 5 plaats en spelen ze vandaag tegen elkaar! Bernard Evengroen moet genoegen nemen met een 24e plaats met 2 punten uit 6 partijen. Berhard van der Knijff doet het met 3,5 uit 6 behoorlijk wat beter.

Tot slot de meiden bij de C categorie, Sophia Thoma is na een langzame start inmiddels met 4 uit 6 op een gedeelte 3e plaats terecht gekomen en gaat zeker nog meedoen in de top, hoewel ze de nummers 1 en 2 al heeft gehad. Angelique staat na een gewonnen partij in de 6e ronde gewoon op 50% samen met nog 7 anderen. Helaas heeft Tabitha Snikkers nog steeds maar 1 punt.

Met vandaag erbij zijn er nog drie ronden te spelen en zal het in de diverse categorieen bijzonder spannend worden.

Houden jullie verder op de hoogte vanuit Venlo!

Geen opmerkingen: