woensdag 1 september 2010

botwinnik rapidtoernooi

Deze zaterdag werd het botwinnik rapidtoernooi gehouden in Zoetermeer.Bij het schrijven van dit verslag was de precieze uitslag op internet nog niet bekend gemaakt dus van sommigen weet ik niet de precieze hoeveelheid punten.Van onze verening speelden mee:Maurice Manoch,Olivia Meng,Roger Meng,Jan van Overdam,Nancy Kirana en ikzelf(Julian van Overdam).

-Maurice Manoch:speelde niet zijn beste toernooi volgens zichzelf maar eindigde toch nog volgens mij op een zeer respectabele score van 4 uit 7.
-Olivia Meng:ik weet niet haar precieze score maar ik heb in ieder geval gezien hoe zij een aantal keren van een sterkere tegenstander wist te winnen.
-Nancy Kirana:speelden een geweldig toernooi,wist vele sterke tegenstanders te verschalken en eindigde tenslotte op 4.5 uit 7 met veel weerstandspunten.
-Jan van Overdam:speelde ook een sterk toernooi met als hoogtepunt een remise tegen IM Jan Willem de Jong.Hij eindigde op 5 punten.
-Roger Meng:Speelde een solide en sterk toernooi.Hij eindigde op 5.5(!)uit 7 wat goed was voor een gedeeld 3e plaats.
-Julian van Overdam:speelde ook een sterk toernooi,en eindigde op 5.5 uit 7 wat zorgde voor een gedeeld 3e plaats met Roger Meng en Jan Willem de Jong.
Winnaar van het toernooi werd IM Edwin van Haastert en Matthew Tan werd 2e.
Zoals u ziet hebben al onze jeugdspelers een goed resultaat behaalt wat laat zien dat zij nog lang niet uitgegroeid zijn!

Julian van Overdam

Geen opmerkingen: