zaterdag 29 augustus 2009

Euro Youth 2009 chess champignonship

Morgen is het dan zover,
Robin Lecomte en Sophia Thoma gaan de strijd aan tegen toppertjes uit heel Europa!
Ook Marco Kirana was hiervoor uitgenodigd, maar hij gaf school voorrang.
We wensen Robin en Sophia van deze plaats af veel succes!
Ik denk dat veel van onze leden de verrichtingen zullen volgen.

De Link is: http://www Euroyouth2009.com

3 opmerkingen:

Sneeuwwitje zei

Robin helaas verloren in de 7e ronde, Sophia gewonnen. Ze staan nu allebei op 4.5 uit 7. Met een goede eindsprint zit een hoge klassering er nog altijd in. Succes!

Sophia zei

Robin heeft gisteren verloren tegen een 1800+ speler, dus dat is geen schande. Kweenie precies hoe. Ik had gisteren verloren van de 1e geplaatste met en rating van 2158 ofzow. Ik offerde een pion voor actieve stukken, maar dat sloeg niet door en toen verloor ik gewoon in een eindspel met een pion meer.
Vandaag hebben Robin en ik allebei gewonnen. Robin zette een remise eindspel (weer tegen een 1800+) om tot winst. Knap van Robin! Hij heeft uiteindelijk 5.5 punten gehaald. Dat is supergoed, zeker omdat dit zijn eerste ek is!!
Ik offerde een pion voor een aanval en omdat haar stukken niet goed samenwerkten sloeg dit door. Ik ben op zich best wel tevreden over 5.5 punten, maar er zijn wel dingen die ik beter had kunnen doen, dat is wel jammer. Maar ja je kan niet alles hebben. Ik ben gedeeld 14e geworden en Robin is gedeeld 15e. Robin is nu niet hier, dus ik weet niet hoe hij zijn toernooi heeft ervaren.
Morgen gaan we weer terug naar Nederland, we hebben de bus om 6 uur sochtends!!!! Egt supervroeg, maar ze zijn bang dat we in de file gaan staan.
Ik had een verslagje geschreven op de rustdag en gemaild naar Michel, maar blijkbaar heeft hij het niet ontvangen ofzo.

Ik kom vrijdagavond wel even op de club, dus tot dan!!!
groetjes Sophia

Trouwens, een nederlander (Robin van Kampen) is 2e geworden. Egt supergoed!

Julian zei

Gefeliciteerd met de goede resultaten!Maar behalve Robin van Kampen,zijn ook Lisa Schut(meisjes t/m 14) en Anne Haast(meisjes t/m 16)gedeeld 2e geworden.