dinsdag 13 maart 2018

Tussenstand competitie

De competitie van de jeugd is in volle gang. Er wordt hard gestreden op alle borden. De kampioen van de Koningsgroep mag zich aan het eind van het seizoen jeugdkampioen van Charlois Europoort noemen van het seizoen 2017/2018. Uit de Torengroep promoveert de kampioen naar de Koningsgroep en vanuit de Koningsgroep degradeert de nummer 7.

In de Koningsgroep zitten alle jeugdleden die in stap 3 zitten en in de Toren groep zit stap 1 en stap 2. De tussenstand van de koningsgroep is als volgt:

Manuel gaat aan de leiding, maar wordt achtervolgt door Daniel en Amir die pas 2 partijen hebben gespeeld. Brandon heeft nog niet gescoord, maar hij bewaart zijn krachten waarschijnlijk voor de Groene Hart Cup. Boris is er bij eerdere avonden van de competitie niet bij geweest, maar hij zal zijn partijen nog gaan inhalen.

In de Torengroep heeft iedereen al partijen gespeeld, maar ook hier is het nog erg spannend.












Constantijn staat met 3 uit 3 fier aan kop, waarbij hij al gewonnen heeft van de nummer 2 Raif, maar hij moet nog tegen de nummer 3 Mathis. Veronie wist nog niet te scoren, maar zij heeft wel 2 hele spannende partijen gespeeld. Aan het eind had zij helaas te weinig tijd over  om de partijen om te zetten in winst.


Geen opmerkingen: