dinsdag 18 november 2014

Jeugd Club Competitie niet vlekkeloos!

Honderd Euro boete! Het is een boel geld, maar het is niet anders. De vijfde en zesde speelronde was het onmogelijk gebleken om een compleet team op de been te krijgen. De ronden daarvoor was het voor mij als teamleider ook al een kwestie van hemel en aarde bewegen... Natuurlijk hoort dat er een beetje bij, maar om 's middags nou met 2 man een wedstrijd te beginnen?

Toch wil ik iedereen die meegespeeld heeft (en die ik nu ook teleurstel) bedanken voor zijn/haar inzet. Volgend jaar beter, zullen we maar zeggen.

Zie voor verdere informatie het onderstaande bericht van de competitieleider van de Jeugd Club Competitie:

"Zaterdag 8 november trok een team zich terug in zowel de Meesterklasse A als de Promotieklasse A,  waardoor in beide groepen weer een even aantal teams over is.
In de Meesterklasse A trok Charlois-Europoort A2 zich terug, waardoor er met 14 teams verder wordt gespeeld.
In de Promotieklasse A kon Amersfoort A1 maar 2 spelers opstellen, waarna ze besloten niet af te reizen naar Spijkenisse. Ze hebben daardoor de twee speelronden reglementair met 4-0 verloren. 
Boetes:
Charlois-Europoort, €100 op grond van artikel 10.2 van het reglement wegens terugtrekken van het tweede team tijdens de competitie uit de Meesterklasse A;
SG Amersfoort, €90 op grond van artikel 10.4 wegens het niet opkomen in ronde 4 en 5 van de Promotieklasse A; 
JSC De Pioniers, €10 op grond van artikel 10.3 wegens het niet opkomen in ronde 6 aan bord 4 van de Meesterklasse C.

De indelingen van de volgende ronde staat online, zie tabblad van de betreffende ronde op de uitslagenpagina.
Prijzen en promotie- en degratieplaatsen:
Op 29 november zijn er prijzen beschikbaar voor de teams die als 1e, 2e of 3e eindigen in de Meesterklasse A, C, D en Promotieklasse A. 
In de Meesterklasse A degradeert naast Charlois-Europoort A2 alleen nog het als 14e geeindigde team. Drie teams promoveren naar de Meesterklasse A: dat zijn twee teams uit de Promotieklasse A, aangevuld met de kampioen in de Meesterklasse C.
Zie verder: http://www.schaakbond.nl/jeugd/jeugdclubcompetitie

Geen opmerkingen: